Ruilen & Retour

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je iets online besteld hebt wat toch niet blijkt te passen, of het product bevalt je toch niet. Wij hebben goed nieuws voor je, want je kunt de bestelde artikelen altijd ruilen of retourneren zonder opgaaf van reden! Maar wel binnen 14 dagen.

Opsturen via de post

Nederland
Dit kan heel eenvoudig door het pakket  terug te sturen naar het onderstaande adres hiervoor worden € 6,25 retourkosten in rekening gebracht. In de mail die we sturen met Track & Trace code vind u een link om een retourlabel te downloaden, print dit label uit, plak deze op de doos. U kunt het pakket inleveren bij het dichtstbijzijnde PostNL punt.

Outfit&Zo
Molenweg 25
6051 HG  Maasbracht

België
Dit kan heel eenvoudig door het pakket terug te sturen naar het onderstaande adres, hiervoor worden slechts €6.95,- retourkosten in rekening gebracht. In de mail met Track & Trace code vind u een link om een retourlabel te downloaden en te betalen, print dit label uit en plak deze op de doos. U kunt het pakket inleveren bij het dichtstbijzijnde BPost punt.

Duitsland

Dit kan heel eenvoudig door het pakket terug te sturen naar het onderstaande adres, hiervoor worden slechts €7,25-retourkosten in rekening gebracht. In de mail met Track & Trace code vind u een link om een retourlabel te downloaden en te betalen, print dit label uit en plak deze op de doos. U kunt het pakket inleveren bij het dichtstbijzijnde Deutsche Post punt.


Retourneren of ruilen in een vestiging

U kunt de bestelling ook retourneren of ruilen in onze winkel. Neem de bestelling met het retourformulier en aankoopbewijs dat bij uw bestelling zat mee naar de winkel. Bij de inname van uw retour ontvangt u een ontvangstbewijs.
In de winkel zult u niet direct het bedrag terug krijgen, dit wordt binnen 5 werkdagen op uw bankrekening teruggestort.

Wij verzoeken je echter in alle gevallen te voldoen aan de volgende punten:

  • Kleding kan alleen ongedragen geruild worden. Het passen van een door u bestelde broek, shirt,   overhemd etc.. is natuurlijk geen probleem       
  • Wil je iets ruilen of je geld terugvragen dan kan dit binnen 14 dagen na levering
  • Eventueel aangehechte fabrikant labels en/of prijs labels moeten nog aan het artikel zitten.
  • Stuur altijd de factuur of een kopie mee.
  • Wilt u ruilen? Geef op het meegestuurde formulier bij uw bestelling aan of u wilt ruilen voor een andere maat of een ander artikel.
  • Het aankoopbedrag retour? Geen probleem! Geef aan op het meegeleverde retourformulier dat u het bedrag retour wilt ontvangen.